Naš tim se sastoji od profesionalaca sa bogatim iskustvom

na domaćem i inozemnim tržištima uključujući Lloyd’s of London

Ivica Vučetić

Insurance Agent

Krešimir Tomašić

Insurance Agent

Vesna Matošić

Insurance Agent

Petra Jelinek

Insurance Agent

Ana Jelavić

Insurance Agent

Join our team and be part of our success

Consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore dolore magna aliquaenim.

Međunarodni partneri

Posebno smo ponosni na našu suradnju sa međunarodnim partnerima koji našim klijentima donose

Pristup sofisticiranim rješenjima

Uz podršku specijaliziranih partnera u mogućnosti smo pristupiti sofisticiranim
rješenjima za transfer rizika na slijedećim međunarodnim tržištima:
– Lloyd’s of London
– London Company Market (IUA, LUC)
– Osiguravatelji na području Europskog ekonomskog prostora

Uštedu na premiji

mogućnost značajnih ušteda na premiji i smanjenje administracijskih troškova uslijed direktnog ugovaranja i izdavanja direktnih polica sa bilo kojim osiguravateljem na području EEA

Suradnju s vodećim regionalnim igračima

U svojstvu međunarodnog posrednika za reosiguranje pružamo kapacitete u razvoju osigurateljnih proizvoda za nekoliko osiguravatelja u regiji uključujući Croatia Osiguranje, Generali osiguranje i Uniqa Osiguranje Zagreb

Partneri smo sa Brokerslinkom

Brokerslink je među vodećim globalnim udruženjima neovisnih brokera za osiguranje i reosiguranje koje je nastalo 2004. godine kao kvalitetna alternativa uobičajenim modelima na tržištu osiguranja.

U međuvremenu je udruženje transformirano u trgovačko društvo sa sjedištem u Švicarskoj kako bi postala globalna posrednička tvrtka sa ravnopravnim poslovnim udjelima svih članova.

Poduzetnički duh ostaje i dalje prisutan kako bi organizacija ostala što jednostavnija, fleksibilnija te dostupnija klijentima ali i poslovnim partnerima.

Naše članstvo omogućuje da postojećim i potencijalnim klijentima koji imaju operacije ili tvrtke izvan Hrvatske pružimo profesionalnu uslugu putem mreže Brokerslink partnera u preko 105 zemalja u kojima je gotovo 10.000
stručnjaka u 400 ureda.

Također ćemo biti u mogućnosti implementirati sustav ažurnog izvještavanja matične tvrtke oko ugovorenih polica osiguranja ali i statusa prijavljenih šteta za podružnice u inozemstvu.

S druge strane, partneri iz udruženja će imati priliku sa nama podijeliti know-how i resurse za servisiranje njihovih klijenata na području Republike Hrvatske.